Garanția celui mai bun tarif!
Închideți

Természetes bőrápolás, Testápolási kezelések, Pharmos Natur

Love Your Age Body

Mélyen tápláló és regeneráló masszázs, a fiatalító hatású növények erejének segítségével. A lipidek, vitaminok és antioxidánsok innovatív kombinációja hatékonyan feszesíti a bőrt, és aktiválja a bőrmegújulást. 


A PHARMOS NATUR teljestest-kezelései a vegetodinamikus méregtelenítés elvén alapulnak. Felszabadítják a testet, hogy az megújulhasson, és újult erőre kaphasson.

A kezelést az életenergia áramlásának felhasználásával, lassú, óvatos mozdulatokkal végzik. Mindez a masszőr mentális összpontosításával kombinálva azt eredményezi, hogy a vegetatív idegrendszer reagál, és a paraszimpatikus idegrendszer aktivizálódik. A paraszimpatikus idegrendszer szabályozza azokat a testi funkciókat, amelyek a szervezet regenerálódását és az energiatartalékok kialakulását szolgálják.


Már az első kezelés után érezni és látni fogja bőrén a kezelés intenzitását és hatását. A magas szintű tudatossággal végzett érintés révén Ön megtapasztalhatja egyedi igényeinek felismerését. Képes lesz ellazulni, erőt gyűjteni, testét felszabadultnak fogja érezni. A feszültség és a stressz megszűnik.  


A kezelés súlypontja: Fej és nyak tájéka │ Váll│ Hát │ Has │ Kar és kéz │Láb és lábfej


Ön határozza meg az egyes kezelések időtartamát - 50 perc vagy 80 perc.

Întrebări

Vă rugăm să ne contactați pentru orice întrebare legată de hotelurile noastre Ensana, sau de serviciile noastre. Pentru întrebări și răspunsuri legate de programul nostru de loialitate, vă rugăm să faceți click aici.
Puneți o întrebare

Rezervări

Rezervați cele mai bune oferte aici. Dacă doriți să vă înscrieți în programul nostru de loialitate pentru reduceri și beneficii suplimentare sau pur și simplu doriți să primiți buletine informative despre toate noutățile, faceți click aici.
Rezervați acum

Cerere ofertă

Trimiteți cererea dvs., pentru a vă pregăti cea mai bună ofertă posibilă. Vom fi bucuroși să vă împărtășim orice informații suplimentare pe care nu le-ați găsit pe site-ul nostru.
Trimiteți o cerere