Garanția celui mai bun tarif!
Închideți

Starostlivosť o pokožku prírodnými prípravkami, Ošetrenie tváre, Pharmos Natur

Love Your Age Power Treatment

Fiatalító erejű tiszta természet. Az olyan, regeneráló hatású növények, mint például az avellana, a reishi, az afrikai feketebab és az áfonya javítják a bőr feszességét, serkentik a kollagénrostok termelődését, és feltöltik azokat. A ráncok és a szarkalábak elhalványodnak. A ráncok mélysége láthatóan csökken, a kötőszövet pedig megerősödik.


Gyengéd tisztítás (a bőrradírozást is beleértve), a különleges, friss aloe vera növény levelével végzett intenzív masszázs és a regeneráló maszk jelenti minden arckezelésünk alapját. Olyan gondoskodás az Ön arca, nyaka és dekoltázsa számára, amely a bőr ragyogását elősegítő aktív összetevőkben gazdag. A masszőr teljes mértékben alkalmazkodik az Ön aktuális igényeihez és érzékenységéhez. 


Ön határozza meg az egyes kezelések időtartamát - 50 perc (arc, nyak és dekoltázs kezelése) vagy 80 perc (meleg lábborogatás, arc-, nyak- és dekoltázskezelés, kéz- és karmasszázs).

Întrebări
Vă rugăm să ne contactați pentru orice întrebare legată de hotelurile noastre Ensana, sau de serviciile noastre. Pentru întrebări și răspunsuri legate de programul nostru de loialitate, vă rugăm să faceți click aici.
Puneți o întrebare
Rezervări
Rezervați cele mai bune oferte aici. Dacă doriți să vă înscrieți în programul nostru de loialitate pentru reduceri și beneficii suplimentare sau pur și simplu doriți să primiți buletine informative despre toate noutățile, faceți click aici.
Rezervați acum
Cerere ofertă
Trimiteți cererea dvs., pentru a vă pregăti cea mai bună ofertă posibilă. Vom fi bucuroși să vă împărtășim orice informații suplimentare pe care nu le-ați găsit pe site-ul nostru.
Trimiteți o cerere