Garanția celui mai bun tarif!
Închideți

Îngrijire naturală a pielii, Tratament pentru bărbați, Pharmos Natur

Nature of Men - Energising Treatment

Energizáló kezelés az arc, a fej, a váll és a nyak számára, amely stressz- és feszültségoldó hatású. A mély ellazulást erőteljes energizálás követi. Célzott gondoskodás férfiaknak. A termékeket és a kezelési eljárást kifejezetten a férfiak bőrének szükségleteihez igazítottuk. Frissítő és melegítő elemek váltják egymást, az arc, a fej és a nyak intenzív és erőteljes masszírozása pedig megszünteti a feszültséget és a merevséget. Ön elmélyült és tartós ellazulást, ugyanakkor megújult energiát fog tapasztalni, amelynek a bőrön is láthatja eredményeit. A bőr regenerálódik, felélénkül, feszesebbé és hidratáltabbá válik. A kezelés csúcspontja a különleges friss aloe vera növény levelének felhelyezése. Még az érzékeny bőr számára is tökéletes. 


A kezelés időtartama - 50 perc.

Întrebări
Vă rugăm să ne contactați pentru orice întrebare legată de hotelurile noastre Ensana, sau de serviciile noastre. Pentru întrebări și răspunsuri legate de programul nostru de loialitate, vă rugăm să faceți click aici.
Puneți o întrebare
Rezervări
Rezervați cele mai bune oferte aici. Dacă doriți să vă înscrieți în programul nostru de loialitate pentru reduceri și beneficii suplimentare sau pur și simplu doriți să primiți buletine informative despre toate noutățile, faceți click aici.
Rezervați acum
Cerere ofertă
Trimiteți cererea dvs., pentru a vă pregăti cea mai bună ofertă posibilă. Vom fi bucuroși să vă împărtășim orice informații suplimentare pe care nu le-ați găsit pe site-ul nostru.
Trimiteți o cerere